vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Samenwerkingsbijeenkomst Ideaalburg, SDc en Gemeentebelangen

22 november 2011 (door AalburgNet)

ALTENA - Op 21 november zijn de lokale partijen SDc en Gemeentebelangen (Woudrichem) uitgenodigd door Iedaalburg (Aalburg) om een avond over de samenwerking van drie Altena gemeenten bij te wonen in café ‘t Pleintje in Dussen.

Doel van de avond was om elkaars gedachten over de samenwerking tussen de Altena gemeenten te vernemen. Naast de drie lokale partijen was een groot aantal geïnteresseerden uit de Altenagemeenten aanwezig. Vanuit Sdc waren DAT Peter Ribbers, Ad Bakkers en Karel Vaal. Piet Hartman nam de honneurs als spreekstalmeester waar.

SDc sprak de wens uit om de samenwerking tussen de gemeenten verder vorm te geven. De samenwerking is noodzakelijk om als gemeente de inwoners van een goede dienstverlening te voorzien. Ideaalburg en Gemeentebelangen zien een fusie wel zitten. Voor SDc is dit niet aan de orde. Met een goede samenwerking kan er al snel efficiency worden bereikt.

 

Lees meer over:

Altena politiek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.