Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Lennie uit de Voice...

19 november 2011 (door AalburgNet)

Nou, het venijn zat duidelijk in de staart gisteravond: ik had eerlijk gezegd al een paar keer op het punt gestaan om te zappen of de televisie zelfs uit te zetten, want echt opwindend werd de derde aflevering van The Battles naar mijn bescheiden mening niet. Nora of Vera, Maria of Shannon, Mirjam of Elles, het was me eerlijk gezegd om het even wie het veld moest ruimen.

Eén uitzondering: Chris Hordijk. Wat is die jongen leuk! Die had ik even over het hoofd gezien bij de audities. Net als die Rodney. Wat een geluid. Zijn probleem is alleen dat hij niet bijster sympathiek overkomt.

Net toen mijn hand voor de zoveelste keer naar de afstandsbediening reikte, kregen we op de valreep de sing off van Angela Groothuizen. En een paar minuten later lag die lieve kleine Lennie zomaar uit The Voice. Dat ik choque was of naar adem zat te happen is wat overdreven gesteld. Maar ik stapte gisteravond wel goed chagrijnig mijn bed in.

Ik snap het niet. Hoe kan het dat iemand voor wie alle coaches wildenthousiast omdraaiden tijdens de audities, er opeens uitvliegt? En waarom stond Lennie überhaupt in de sing off, in plaats van bijvoorbeeld Gino of Laura? Met de beste wil van de wereld kan ik me niet meer herinneren hoe die twee klinken.

Ik meende aan het gebaar van Angela na afloop te kunnen aflezen dat ze ook haar collega-coaches iets had uit te leggen. En terecht. Maar je koopt er niets meer voor.

Weet u wat ik het meest treurig vind? Dat we Lennie over een paar weken allemaal weer glad zijn vergeten. Dan gaat iedereen - ikzelf voorop - zo op in de strijd tussen Charly en Chris en Michelle en al die andere waanzinnige zangers en zangeressen dat er voor dat vertederende blonde meiske met die fantastische stem geen plek meer in het collectieve geheugen is. En dat ik me nu niet meer kan ergeren aan die betuttelende moeder en tante. (AD)

AD-verslaggever Angela de Jong is één van de miljoenen kijkers van The Voice of Holland en geeft in het AD elke week haar mening. (Foto voiceofholland.com)
 

Lees meer over:

veen voice zandwijk battle lennie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.