Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Beweging in plannen voor buitendijks bedrijventerrein Woudrichem

18 november 2011 (door WoudrichemNet)
WOUDRICHEM - Voorzieningen voor recreatie en toerisme, een welnesscentrum en een scheepswerf als opleidingsplek voor jonge schepenbouwers. Als het aan burgemeester Frank Petter ligt is dat de toekomst voor het buitendijks bedrijventerrein in Woudrichem. Al jaren koestert de gemeente de wens het bedrijventerrein aan de Hoge Maasdijk te veranderen in een recreatiegebied. Er was echter nooit geld. Juist nu de economie in een crisis verkeert, lijkt er schot in de zaak te komen. Projectontwikkelaars en ondernemers hebben interesse getoond. (Brabants Dagblad)

 

Lees meer over:

woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.