dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Aanrijding racefietser in Andel - politie zoekt getuigen

18 november 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL -  Gistermiddag rong 14.30 uur is een man op een racefiets aangereden door een medeweggebruikster. De racefietser kwam vanuit de richting Giessen-Rijswijk en reed in de richting van Brakel op de Wilhelminasluis. Daar reden voor hem vier vrouwen ook op de fiets. De racefietser die hen passeerde werd geraakt door een van hen. Zij ging naar links toen hij haar net inhaalde. De man kwam ten val en brak zijn heup. De vier vrouwen zijn na het ongeval doorgefietst. De politie is daarom op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met 0900-8844.

Lees meer over:

aanrijding andel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.