woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Dronken snorfietser vlucht te voet in Werkendam

18 november 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Twee agenten kwamen gisteravond rond 22.30 uur op de Hoogstraat een 20-jarige Werkendammer tegen op zijn snorfiets. Een van de twee dienders gaf de man een stopteken, maar hij negeerde dat. De verdachte reed een steeg in waar de tweede agent stond. Daarop liet de man de snorfiets vallen en ging rennend verder. De politie zette de achtervolging in en hield de man op de Slikstraat ter hoogte van de bibliotheek staande. Tijdens het gesprek dat volgde roken de agenten een sterke alcohollucht. Na een blaastest bleek de bestuurder van de snorfiets 455 Ug/l alcohol in zijn bloed te hebben. Daarop is hij aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij heeft een rijverbod van 6 uur gekregen en een proces verbaal voor rijden tijdens een rijontzegging.

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.