donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

CDA stelt vragen over het strooibeleid op daken

16 november 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Ondanks het feit dat de gemeente Werkendam genoeg strooizout heeft voor komende winter maakt het CDA zich toch zorgen over het strooibeleid in de Gemeente Werkendam.  Het CDA is deze keer niet bezorgd over waar en op welke  wegen  wordt gestrooid. De Werkendamse fractie maakt zich zorgen over het strooibeleid op de Werkendamse daken. Inmiddels is de goed heilig man in ons land en het CDA wil dat hij samen met zijn knechten,op zijn schimmel veilig over de daken kan rijden om zo voor onze Werkendams kinderen een cadeau door de schoorsteen te kunnen laten zakken.

De CDA fractie heeft daarom vragen gesteld aan het Werkendamse College.
 

 

Lees meer over:

cda Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.