woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Wethouder wil grotere rol voor Beatrixhaven in Werkendam

15 november 2011 (door WerkendamNet)
 WERKENDAM - "Wat Woensdrecht is voor de luchtvaart, moet Werkendam worden voor de scheepvaart." De uitgesproken wens van wethouder Wim de Jong, die gastheer was voor een afvaardiging van gemeentesecretarissen en directieleden van de provincie Noord-Brabant. Dertig gasten uit de ambtelijke top van West-Brabant en de directieraad van de provincie brachten gisteren op uitnodiging van de wethouder een werkbezoek aan de haven van Werkendam. "Wij hebben hen nodig om meer te bereiken", aldus De Jong. "Ik wil dat ze op het netvlies hebben staan wat Werkendam voor de regio kan betekenen. Met het bezoek hoop ik ze te overtuigen van de kracht van de haven." (BN De Stem - Foto Werkendam.net)

Lees meer over:

binnenvaart Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.