donderdag 18 april 2024

Woudrichem E3 kampioen na monsterzege

14 november 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Afgelopen zaterdag werd VV.Woudrichem E3 kampioen met een 11-1 overwinning tegen de nummer 2 in de poule: Wilhelmina’26 E3. Vooraf waren de jongens wel wat zenuwachtig. Zij werden voor de wedstrijd voorzien van een groene kuif. Na de eerste zenuwachtige vijf minuten bracht Joep rust in het team door zijn eerste doelpunt te maken. Binnen vijf minuten daarna had Joep er nog drie in geschoten.

Toen was wedstrijd al wel gespeeld en met 7-0 ruststand was het in tweede helft tijd voor experimenten. Vaste verdedigers Randy en Marijn werden in spits gezet. Ook het grote spandoek "E3 kampioen" kon al worden uitgerold en was hele tweede helft zichtbaar langs de lijn. Score 11-1 werd uiteindelijk mogelijk gemaakt door vier keer Joep, twee keer Senna, Rick, Rik, Max, Stan en een ongelukkig eigen doelpunt van Wilhemina.

Na afloop was het groot feest op veld en werden jongens gefeliciteerd met een ketting met chips en een roos eraan, een nieuwe drinkbeker en vele foto’s. Tussendoor behielden Randy en Rik hun 100% penaltyscore. Doelverdediger Emiel, die in wedstrijd weinig te doen had, stopte knap diverse Wilhelmina-penalties. (VV Woudrichem)