Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Autostokers Veen weer actief

14 november 2011 (door AalburgNet)

VEEN - Op de Witboomstraat in Veen is in de nacht van zaterdag op zondag een auto met daarachter een caravan in vlammen opgegaan. Ook hoorden omwonenden harde knallen. Het lijkt erop dat de autostokers in het dorp weer actief zijn. Aan het einde van het jaar wordt Veen altijd geteisterd door autobranden, meestal op de Witboomstraat. Stokers spelen in de aanloop naar de jaarwisseling een soort kat- en muisspel met politie en brandweer. Door streng optreden, de inzet van veel politie én het organiseren van een groot feest op de bewuste kruising in de Witboomstraat is het de afgelopen paar jaar in Veen tijdens de jaarwisseling redelijk rustig gebleven. (BD)

 

Lees meer over:

veen autostokers
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.