donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Kozakken Boys wint van Hoek

14 november 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Met een gedegen 3-0 overwinning op Hoek blijft Kozakken Boys in het spoor van koploper Scheveningen. Met goals net voor rust en net na rust liet men geen twijfel bestaan over de winnaar van het duel tegen de Zeeuwse formatie.

Het was Hoek dat de eerste speldenprik uitdeelde op sportpark De Zwaaier. Daarna was het een periode van twintig minuten dat Kozakken Boys de wedstrijd dicteerde en kansen kreeg. Vooral het duo Irilmazbilek/ van der Waal zocht elkaar veelvuldig en toen daaromheen Basoski en Yildirim kwamen was het wachten op de eerste goal. Toch viel de goal laat in de eerste helft en juist op het moment dat Hoek er weer een beetje in ging geloven. Vijf minuten voor rust sloeg het koppel van der Waal/ Irilmazbilek toe. Laatstgenoemde speelde Sjoerd van der Waal aan op rand strafschopgebied en met een knappe actie ontdeed deze zich van twee verdedigers en bracht daarna Kozakken Boys op voorsprong.

Kozakken Boys verdubbelde direct na rust de voorsprong. Ismael Yildirim werd diep gestuurd en wat belangrijk was bleef geloven in de pass. Terwijl iedereen dacht dat hij de bal zou verspelen kreeg hij hem knap weer onder controle en rondde bekwaam af langs de uitkomende doelman. Twintig minuten voor tijd gooide Kozakken Boys de wedstrijd in het slot. Wie anders dan Arif Irilmazbilek haalde de trekker over. Een voorzet van Richie Basoski viel tussen de spits van Kozakken Boys en de doelman en voorstopper van Hoek. Met een kopbal naar de grond verraste hij het Hoek duo en liet hij het net bollen. In de slotfase wisselde Kozakken Boys nog drie maal waaronder de wissel voor de man off the match Sjoerd van der Waal.

A.s. dinsdag speelt Kozakken Boys thuis tegen Jong Willem II. Zaterdag gaat Kozakken Boys naar Zeeland om het op te nemen tegen Kloetinge.

Lees meer over:

kozakkenboys Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.