Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Zeventienjarige met slok op de sloot in

12 november 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / WIJK EN AALBURG - In Woudrichem was in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 00.45 uur, alcohol in het spel toen een auto in de sloot belandde langs de Middenweg. Een 21 jarige inwoner van Andel had zijn 17 jarige vriend (inwoner van Wijk en Aalburg) in zijn auto laten rijden. Een combinatie van alcohol (350 ug/l) en het niet bezitten van een rijbewijs zorgde er voor dat de jongeman in de sloot belandde. Bovendien hadden zij na de aanrijding de benen genomen. De politie achterhaalde het tweetal echter en beide heren werd een proces-verbaal aangezegd.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.