maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Alcoholgebruik jongeren baart politiek zorgen

12 november 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Tijdens de begrotingsvergadering in de gemeente Werkendam werd er een pittige discussie gevoerd over de aanpak van alcoholgebruik onder jongeren. Dat er wat moet gebeuren staat voor de vijf Werkendamse fracties als een paal boven water. Maar de manier waarop, daar verschillen de partijen over van mening. SGP en ChristenUnie dienden een motie in, met het verzoek de sluitingstijden van discotheken en poppodia in de gemeente weer op 2.00 uur te zetten. Nu mogen deze om 4.00 uur de deuren sluiten.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.