zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

De Rooy Hoveniers uit Dussen genomineerd met leef en relax-tuin

12 november 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het HIC (promotie van groen) organiseert jaarlijks de landelijke hovenierscompetitie ‘De Tuin van het Jaar’. Een vakjury en een persjury beoordelen de door hoveniersbedrijven ingezonden tuinen voor verschillende categorieën. De vakjury van de Tuin van het Jaar 2012, onder voorzitterschap van Gerard de Wagt van het VKC, heeft negen tuinen genomineerd. De Rooy Hoveniers is een van de drie genomineerden in de categorie groot boven de 500 m².

Vakjury: ‘Een smaakvolle tuin’
De onderbouwing van de vakjury voor de nominatie van De Rooy Hoveniers luidt: ’Een smaakvolle tuin die goed aansluit op de architectuur van het woonhuis. De tuin valt op door diverse tuinkamers die een eenheid vormen en een fraaie zitgelegenheid.’
 

Over de hovenier

De Rooy Hoveniers is een bedrijf dat is gericht op het creëren van tuinen die passen bij het huis en de persoonlijkheid van de klant, met een afwisseling tussen strakke architectuur en losse beplanting. Trefwoorden voor het bedrijf zijn: sfeer, gevoel voor ruimte, tijdloze materialen. Voor meer informatie bezoekt u www.derooyhoveniers.nl

 

Beoordelingscriteria

De vakjury beoordeelt de tuinen op criteria als het ontwerp, de toepassing van materialen, de beplanting en de techniek van de aanleg. Ook kijkt de jury of rekening is gehouden met de wensen van de tuineigenaren.

 

Bekendmaking winnaar Tuin van het jaar 2012

De winnaars van de Tuin van het jaar 2012 worden bekend gemaakt op woensdag 11 april 2012.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.