donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Geen verlichting fietspaden

9 november 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De gemeente Woudrichem verlicht geen fietspaden in het buitengebied met uitzondering van kruisingen, aldus het beleidsplan Openbare Verlichting 2011-2015.

Een woordvoerder van Woudrichem: “Zowel aanleg als stroomverbruik kosten veel geld. We hebben het dan niet alleen over het fietspad langs de Veldweg, maar ook langs de Almkerkse- en Woudrichemseweg en de Jan Spieringweg.

Daarnaast levert het stroomverbruik CO2-uitstoot op en proberen wij zo min mogelijk aan lichtvervuiling te doen in het kwetsbare buitengebied. Wel wordt een rotonde aangelegd op de kruising Veldweg/Almkerkseweg (nabij het tankstation), vooral vanwege de lange oversteek voor fietsers”. (Nieuwsblad)

Lees ook dit artikel: Verlichting langs Veldweg

Lees meer over:

Woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.