woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Ontuchtverdachte gevraagd te verhuizen

9 november 2011 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De 48-jarige man uit Almkerk, die wordt verdacht van grensoverschrijdend gedrag, verhuist mogelijk naar een andere woonplaats.  De man heeft het voorstel van het Woudrichemse gemeentebestuur in beraad, zegt burgemeester Frank Petter. “Niet alleen vanwege de omwonenden en de vermeende slachtoffers, maar ook voor zijn eigen bestwil." Onder buurtbewoners in Almkerk is ophef ontstaan toen de ontuchtverdachte vorige week donderdag voorlopig op vrije voeten werd gesteld door de rechtbank in Breda.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Almkerk ontuchtzaak
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.