zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Heropening 't Verlaat was feestelijk

8 november 2011 (door WoudrichemNet)

ALMKERK -  Afgelopen zaterdag werd 't Verlaat onder grote belangstelling heropend. In de afgelopen maanden werden diverse onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. Met het openen van een magnum fles champagne openden burgemeester Petter en de beheerder het nieuwe centrum.

Tijdens de heropening presenteerden de gebruikers van 't Verlaat zich, zoals gymvereniging Eendracht Maakt Sterk, schaakvereniging De Watertoren en de vereniging van postzegelverzamelaars. Er werden aan het centrum ook nieuwe functies toegevoegd: het WMO-steunpunt en het kinderdagverblijf zijn vaste bewoners geworden. Ook weerd een koppeling gemaakt tussen muziekgebouw Nooitgedacht en 't Verlaat.

Geluisterd
De gemeente Woudrichem nam voor de bouwkundige zaken Timmer Architecten in de arm, Woonlinie was verantwoordelijk voor het bouwmanagement. Daarnaast hebben Timmer Architecten en Woonlinie zoveel mogelijk geluisterd naar de creatieve ideeën van de exploitant en de gebruikers. Aan de renovatie gingen daarom verschillende vergaderingen en brainstormsessies vooraf.

 

Lees meer over:

Almkerk verlaat verbouwing
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.