Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Woudrichem2 hard onderuit tegen Roda Boys2

8 november 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Zaterdag 5 november speelde Woudrichem 2 de uitwedstrijd tegen Roda Boys 2 uit Aalst. Woudrichem begon goed aan het duel, maar raakte na 20 minuten spelen de grip op de wedstrijd kwijt.

Ten opzichte van de laatste wedstrijd tegen GDC 2 was Stefan met het eerste elftal mee. De van een blessure terugkomende Walter en Ruben waren met het derde elftal mee. Arjon en Harjo waren deze wedstrijd weer beschikbaar , ook Thijs maakte in deze wedstrijd zijn opwachting voor het tweede elftal.

Woudrichem begon zoals al vermeld goed aan de wedstrijd en komt op een 0-1 voorsprong. Een goede bal van Thijs werd knap gecontroleerd door Yannick en in de verre hoek binnengeschoten, 0-1. In de eerste 20 minuten bleef Woudrichem het betere van het spel houden, maar de gelijkmaker van Roday Boys gooide het spelbeeld volledig om. Een voorzet vanaf de rechterkant en een inlopende man van Roday Boys schoot hem binnen, 1-1. Hierna was Woudrichem de grip op de wedstrijd kwijt en werd Roday Boys veelvuldig gevaarlijk. Na 35 minuten spelen leidde dit uiteindelijk ook tot een 2-1 voorsprong voor de thuisploeg.

In de tweede helft kwam Woudrichem al snel op een 3-1 achterstand  toen een afvallende bal vanaf 20 meter werd binnengeschoten. Na 65 minuten spelen kreeg Koert nog een kans op de aansluitingstreffer, maar hij kopte rakelings over de goal. Dit was één van de weinige kansen voor Woudrichem in de tweede helft. In het vervolg van de wedstrijd had Woudrichem zeer weinig in te brengen en was het Roda Boys die gemakkelijk uitliep naar 4-1 en 5-1. Doelman Jorrit voorkwam gelukkig voor Woudrichem met enkele goede reddingen dat de score nog hoger uitviel. (VV Woudrichem)

Lees meer over:

Voetbal woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.