donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

CDA tegen eerdere sluiting Xinix en de Kelder

8 november 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het CDA is tegen het voorstel om poppodia en discotheken eerder te sluiten. Tijdens de begrotingsbehandelingen stelde de fracties van SGP en CU voor de verruimde sluitingstijden ongedaan te maken om zo te voorkomen dat jeugdigen te veel alcohol gebruiken. Het voorstel kreeg geen meerderheid in de raad. Het CDA is van mening dat het eerder sluiten dit probleem niet oplost. Tevens zijn we als de gemeente Werkendam een betrouwbare overheid. Er zijn afspraken gemaakt over openingstijden en die wil de partij niet zomaar terugdraaien. Tevens houden de grenzen niet op tegen teveel alcoholgebuik in de gemeente Werkendam. Het CDA meent dat voordurende aandacht,  goede voorlichting en preventie veel beter werken tegen het probleem van te veel alcoholgebruik.      

Lees meer over:

cda Werkendam xinix
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.