donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Automobilist rijdt 90 kilometer te hard

7 november 2011 (door AalburgNet)

EETHEN - De politie hield gisteren een 40-jarige automobilist uit Hank aan voor gevaarlijk rijgedrag en rijden onder invloed.

Surveillerende agenten zagen de man als bestuurder met hoge snelheid rijden over de Provincialeweg-Zuid. Op een weggedeelte waar 30 kilometer de maximale toegestane snelheid betrof reed hij 120km/uur. Op het moment dat de agenten hem wilden controleren en hem een stopteken gaven, keerde de man zijn auto en reed weg. Er ontstond een achtervolging richting via de bebouwde kom van Dussen richting Hank. Op een doodlopende weg in het Reigersplantsoen reed de man zich vast en zette het vervolgens op een lopen. Het lukte de agenten hem te achterhalen en te arresteren.

Zijn rijbewijs is op het bureau ingevorderd. Een ademtest wees uit 280 ug/l aan alcohol in zijn bloed had.

Lees meer over:

Politie Eethen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.