vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Inwoner uit Sleeuwijk overleden na aanrijding

7 november 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJk - Een 53-jarige man uit Sleeuwijk is maandagochtend overleden na een aanrijding met een vrachtwagen in Hardinxveld-Giessendam. Het slachtoffer fietste in de straat genaamd de Smederij waar de vrachtwagen in een parkeervak langs de weg geparkeerd stond. Op het moment dat de fietser het voertuig passeerde, wilde de 45-jarige vrachtwagenchauffeur juist wegrijden. Hij had de fietser vermoedelijk niet gezien, waardoor de man onder de vrachtwagen terecht kwam.

Hulpdiensten van de brandweer en ambulance kregen ondersteuning van personeel van een traumahelikopter, maar dat mocht niet baten.

De vrachtwagenchauffeur is door de politie meegenomen naar het politiebureau voor het opnemen van een verklaring. Voor hem wordt slachtofferhulp ingeschakeld. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de precieze toedracht van het noodlottige ongeval.

Lees meer over:

Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.