maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Inwoner uit Hank: 90 kilometer te hard

7 november 2011 (door WerkendamNet)

HANK - De politie heeft zondagmorgen een 40-jarige automobilist uit Hank aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag en rijden onder invloed.
Surveillerende agenten zagen de man als bestuurder met hoge snelheid rijden over de Provincialeweg-Zuid bij Eethen. Op een weggedeelte waar 30 kilometer per uur de maximale toegestane snelheid is reed hij 120 kilometer per uur. Op het moment dat de agenten hem wilden controleren en hem een stopteken gaven, keerde de man zijn auto en reed weg. Er ontstond een achtervolging richting via de bebouwde kom van Dussen richting Hank. Op een doodlopende weg in het Reigersplantsoen reed de man zich vast en zette het vervolgens op een lopen. Het lukte de agenten hem te achterhalen en te arresteren. Zijn rijbewijs is op het bureau ingevorderd. Een ademtest wees uit 280 ug/l aan alcohol in zijn bloed had.

Lees meer over:

Werkendam hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.