maandag 6 december 2021

Alles over Altena

CDA heeft zorgen om Werkendamse haven

4 november 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het CDA hebben heeft zorg om de Werkendamse havens. De fractie heeft aan het college een actueel overzicht gevraagd met de te verwachten tekorten aan havengelden. Daarnaast acht de partij het van groot belang dat de havens een trekpleister zijn voor het afbouwen van schepen, maar ook om een paar dagen te liggen voor bijvoorbeeld familiebezoek en inkopen. 'Onze middenstand vaart daar ook weer wel bij.'

Maatregel
Het CDA verzoekt het college om een tijdelijke maatregel die moet zorgen dat de havens weer aantrekkelijk worden. Men verzocht na te gaan wat een tijdelijke verlaging van de havengelden voor gevolgen heeft voor zowel de inkomsten als voor de bezetting. 'Daarbij moet natuurlijk wel rekening worden gehouden met de nu al veel lagere inkomsten.', waarschuwt de fractie. (Foto Aalburg.net)

Lees meer over:

cda Werkendam haven
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.