maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Rijswijkse leerlingen terug in de tijd

3 november 2011 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Kinderen uit groep 5 van CNS De Kandelaar waanden zich donderdagmorgen voor even terug in de tijd tijdens de officiële aftrap van het ontwikkelde erfgoedproject ‘Op stap met Jet en Jan in 1910’. Het project geeft leerlingen een beeld van hoe het dagelijks leven er een eeuw geleden in de dorpen van de gemeente Woudrichem heeft uitgezien. Zo gingen de leerlingen onder andere aan de slag met koffie malen, vieze poepluiers wassen en sokken stoppen. Burgemeester Frank Petter en wethouder Renze Bergsma kwamen een kijkje nemen en hielpen de kinderen een handje. (Het Kontakt)

Lees meer over:

Rijswijk kandelaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.