vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Loting zaalvoetbaltoernooi 2011-2012

3 november 2011 (door WoudrichemNet)

ALTENA / GORINCHEM - Dit jaar wordt voor de vijftiende keer het prestigieuze zaalvoetbaltoernooi om de Champions Cup gehouden. De aftrap zal plaats vinden op dinsdagavond 27 december en de finale staat gepland voor zaterdag 7 januari.  

Ook nu vond er een voorloting plaats om de het aantal van 33 ingeschreven verenigingen te reduceren tot 24, het aantal deelnemers waar plaats voor is. Deze zullen worden ingedeeld in zes poules van ieder vier teams. De groepswinnaars en de beste twee nummers twee gaan vervolgens, volgens het knock-out systeem, verder. De nummer laatst van iedere poule zal volgend jaar via loting deelname moeten afdwingen.

Loting
Om tot deze groepsindeling te komen zal er op vrijdag 11 november a.s. in het sportcafé van De Oosterbliek in Gorcum worden geloot. Ook dit jaar zijn de vier halve finalisten van de vorige aflevering (Sliedrecht, LRC, Kozakken Boys en Unitas) als groepshoofd geplaatst. Dit om te voorkomen dat deze teams al in de groepsfase op elkaar stuiten. Een soort beschermende status dus, al is het deelnemersveld dusdanig sterk dat het voor deze teams zeker geen garantie is, dat men ook nu de voorronde overleeft.

Het totale deelnemersveld bestaat uit de volgende 24 verenigingen:  Almkerk, Ameide, GDC, GJS, Haaften, Hardinxveld, Herovina, Heukelum, HSSC’61, Kozakken Boys, Leerdam Sport’55, LRC, Meerkerk, Noordeloos, Peursum, Rijswijkse Boys, Schelluinen, Sleeuwijk, Sliedrecht, SteDoCo, Streefkerk, Unitas, VVAC en Woudrichem.

De lotingsavond in sportcafé De Oosterbliek in Gorinchem is voor een ieder toegankelijk en begint dus om 20.00 uur.

Lees meer over:

Altena champions cup sportcafe
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.