maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Stichting Peuterspeelzalen Werkendam onder paraplu Trema

3 november 2011 (door WerkendamNet)
WERKENDAM - Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Werkendam wordt overgenomen door welzijnstichting Trema. Voor de peuters, ouders en het personeel blijft alles hetzelfde. De organisatie moet zo efficiënter worden. Trema zegt met de overname van Stichting Peuterspeel-zalen Gemeente Werkendam vooruit te lopen op de samensmelting van de kinderopvang en het peuterspeelzaalwerk. De twee zullen, samen met het onderwijs, in de toekomst een eenheid gaan vormen. Dit moet door de komst van de Wet Ontwikkelingskansen door Kwaliteit en Educatie. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.