zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Enquete openbaar vervoer

1 november 2011 (door AalburgNet)

AALBURG -  De provincie is verantwoordelijk voor het openbaar vervoer. De gemeente Aalburg wil wensen en klachten aan de provincie melden en zich hard maken voor een goed systeem van openbaar vervoer in deze regio. Om dit goed te kunnen doen heeft men de inbreng van de rezigers nodig.

 
Hoe ervaren reizigers het openbaar vervoer in Aalburg en directe omgeving? Wat kan er volgens reizigers worden verbeterd? Om hier een beeld van te krijgen roept de gemeente de inwoners op mee te doen aan een enquête. U kunt de enquête op www.aalburg.nl invullen tot en met 30 november 2011.
 
Mensen die vragen over de enquête hebben of de vragenlijst op papier toegestuurd willen krijgen, kunnen contact op nemen met Sjanie van Trigt, afdeling Openbare Werken. Te bereiken via telefoonnummer (0416) 69 87 70 of via e-mailadres s.vantrigt@aalburg.nl.
 
De gemeente stelt deelname aan de enquête over openbaar vervoer zeer op prijs. Als blijk van waardering verloott zij onder de deelnemers twee anonieme OV-chipkaarten ter waarde van € 25,00.
 

Lees meer over:

openbaar vervoer enquete
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.