vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

OV chipkaart infoteam op de Tol

1 november 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJk - OV chipkaart Infoteams staan dinsdag 1 november van 07.00-12.00 uur en donderdag 3 november van 07.00-15.00 uur op busstation de Tol om reizigers te helpen bij overgang naar de OV-chipkaart.


Tot en met 3 november zijn op diverse busstations in Brabant OV-chipkaart Infoteams te vinden. Hier kunnen reizigers terecht voor informatie en vragen over de OV-chipkaart. De teams attenderen reizigers tijdig over te stappen op de OV-chipkaart, want op 3 november verdwijnt de strippenkaart definitief. Op een aantal locaties staat ook de OV-chipkaart Service Bus, waar een persoonlijke OV-chipkaart kan worden aangevraagd.

Op donderdag 3 november zal gedeputeerde Ruud van Heugten het team op het busstation in ’s-Hertogenbosch versterken vanaf 09.00 uur. Hij kijkt dan ook hoe de eerste dag van de overgang van strip naar chip gaat in Brabant. (Het Kontakt)

Lees meer over:

Werkendam Sleeuwijk ov infoteam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.