woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Toezicht kinderopvang Werkendam op orde

31 oktober 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Minister Kamp van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stuurde een overzicht naar de Tweede Kamer waarin staat of gemeenten hun toezicht op de kinderopvang goed uitvoeren. 41 gemeenten voeren hun taken op het gebied van handhaving en toezicht nog onvoldoende uit, 173 gemeenten hebben het op orde. Werkendam komt met een A-status in de lijst voor en voert de taken dus voldoende uit.

De belangrijkste tekortkomingen zijn het niet jaarlijks controleren van de kinderopvanglocaties en het te weinig handhaven door gemeenten. In het overzicht zijn voorlopig 214, van de 418, gemeenten opgenomen. Eind 2012 zijn alle gemeenten onderzocht. Aalburg en Woudirchem komen nog niet in de lijst voor.

Download HIER het overzicht.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.