zaterdag 27 november 2021

Alles over Altena

Politie arresteert inbrekers op heterdaad

31 oktober 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Na een melding van een verdachte situatie kon de politie twee inbrekers op heterdaad inrekenen. Een van de arrestanten had een vuurwapen bij zich.

Agenten kregen zondag 30 oktober 2011 rond 02.50 uur melding over een verdachte auto. Een oplettende buurtbewoner meldde dat er een vreemd wit busje in de Sluijterstraat stond. Bij controle bleek dat er een man in de auto zat. Deze 41-jarige man (zonder vaste woon- of verblijf plaats) werd gezocht door Justitie. In het opsporingsregister stonden nog 35 dagen hechtenis voor hem open. De man werd gearresteerd.

Er bleek nog een tweede man bij de verdachte bestelbus te horen. Na wat zoeken vonden de agenten hem in de omgeving. Hij had zich verstopt onder een geparkeerde auto. Het bleek te gaan om een 25-jarige man (zonder vaste woon- of verblijfplaats). Bij zijn fouillering trof de politie een vuurwapen aan. Vervolgens werd de auto doorzocht en de omgeving nader bekeken. Daarbij werden in de auto spullen gevonden van een woninginbraak in de Sluijterstraat. In de brandgang stond nog meer gestolen buit klaar om mee te nemen.  De bewoner van het bewuste huis was niet thuis. De twee arrestanten zijn in het belang van het verdere politieonderzoek ingesloten in voorarrest gesteld.

Lees meer over:

Politie Altena heteraad
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.