donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Geen geld voor verlicht fietspad Nieuwe Steeg

28 oktober 2011 (door AalburgNet)
EETHEN - Er is niet genoeg geld om een verlicht fietspad aan te leggen langs de Nieuwe Steeg tussen Eethen en Genderen. Hetzelfde geldt voor een fietspad tussen Eethen en Drongelen. Dat zegt de Aalburgse wethouder Jaap van Luijk (SGP). Die reageerde daarmee op vragen van Ideaalburg. Fractievoorzitter Shah Sheikkariem zei dat veel inwoners van Eethen zich zorgen maken over de veiligheid van fietsers tijdens de donkere dagen. Volgens Van Luijk heeft de gemeente inderdaad al gekeken naar mogelijkheden om de veiligheid te verbeteren, maar is er simpelweg geen budget voor. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

Eethen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.