woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Verbouwing van 't Verlaat afgerond

27 oktober 2011 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Er is wat ge- en verbouwd de afgelopen jaren in deze dorpskern. Deze zomer was het Sport en Cultureel centrum 't Verlaat aan de beurt. De kleedkamers en de sportzaal werden opgeknapt, de buitenschoolse opvang verplaatst, er werd een sluis naar het muziekgebouw van Muziekvereniging Nooit Gedacht gemaakt en bovendien zijn de entree en een aantal installaties vernieuwd. De renovatie werd voortvarend uitgevoerd met veel aandacht voor kleur en lichtinval.

Om het vernieuwde en verbeterde Verlaat te laten zien aan alle inwoners van Almkerk zijn deze van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen op de open middag op zaterdag 5 november aanstaande van 16.00 - 17.30 uur.

De verenigingen en andere gebruikers van het Verlaat zullen zich deze middag ook presenteren zodat er meteen te zien is wat er allemaal gebeurt in het Verlaat.  De nieuwe exploitant van 't Verlaat, Stichting 't Verlaat, Woonlinie, Hoppas en de gemeente Woudrichem zijn de gastheren.

Lees meer over:

Almkerk verlaat verbouwing
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.