Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Woudrichem stelt Schouten aansprakelijk voor sanering in 'Plan Schouten'

26 oktober 2011 (door WoudrichemNet)

WAARDHUIZEN - De gemeente Woudrichem stelt maatschap Gerrit Schouten verantwoordelijk voor de noodzakelijke asbestsanering op het voormalig terrein van het agrarisch bedrijf in Waardhuizen. Om haar gelijk te halen heeft ze een advocaat op de zaak gezet. Een aantal weken geleden vond eigenaar Gerrit Schouten een brief van de gemeente op de mat. "Daarin staat dat we aansprakelijk gesteld worden", aldus Schouten die volgens hem met zijn rug tegen de muur staat. "De wethouder adviseerde ons in een gesprek dat we hadden om er een zaak van te maken, dus hebben we rechtsbijstand ingeschakeld."  (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

woudrichem asbest
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.