woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Burgemeester Fons Naterop opent allereerste Open Coffee Altena

26 oktober 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - Burgemeester van Aalburg, Fons Naterop, opent de allereerste Open Coffee Altena op 8 decemer aanstaande. Dat niet alleeen, hij zegde daar zelfs een vergadering voor af...  Hoe ondernemers-minded kun je zijn?

Open Coffee Altena  is een netwerkbijeenkomst voor ondernemers, overheden en politiek. Op LinkedIn is deze groep al langer aanwezig onder de naam Ondernemend Altena *(een intiatief van de redacties van Aalburg.net, Werkendam.net en Woudrichem.net). De Open Coffee Altena is daar dan ook een logisch vervolg op. 

Elders op de site van Aalburg.net (nieuwsitem rechtsboven) leest u meer over aanmelden, tijdstippen, lokatie etc.
 

Lees meer over:

Altena netwerk b2b Naterop opencoffee
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.