donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Plezier en beweging met muziek

26 oktober 2011 (door AalburgNet)

GENDEREN - De kinderen van peuterspeelzaal De Snatertjes hadden plezier voor twee. Wat wil je als je een ochtend mag bewegen op muziek. De vrolijke happening vond plaats tijdens de week van de opvoeding. Dat er hier en daar wat aansporing nodig was door ouders en medewerkers blijkt wel uit de foto. Maar dat mocht de pret niet drukken. Ook muzikaal bewegen moet je leren. 

Positief
De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Daarbij staat een positieve benadering voorop. Er waren in Aalburg in dit kader dan ook meer activiteiten zoals een workshop over opvoeden, een infomarkt over schilderen, het spel gezond bewegen. Zo 'wiebelden' De Snatertjes in Eethen en het Peuterhofje in Veen ook op muziek. (Foto Esther Mans)
 

 

Lees meer over:

Eethen bewegen Genderen snatertjes
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.