maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Keet op Jannezand

25 oktober 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Natuur- en milieuvereniging VMB grijpt de aankondiging van de natuurwerkdag op 5 november aan om de aandacht te vestigen op de griendwerkerskeet op Jannezand. De gemeente Werkendam wil de keet verplaatsen; de VMB heeft daar al eerder bezwaar tegen aangetekend. De vereniging vindt namelijk dat de keet op Jannezand moet blijven, omdat de kerkuil er broedt en omdat er zwaluwen actief zijn. Daarom wil de VMB dat de keet op dezelfde plaats wordt opgebouwd en anders in ieder geval in de polder Jannezand, bijvoorbeeld op de Oostkilweg of dichtbij de jachthaven. (Het Kontakt)

Lees meer over:

Werkendam Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.