woensdag 26 januari 2022

Alles over Altena

Open Coffee Altena brengt ondernemers bij elkaar

24 oktober 2011 (door AalburgNet)

ALTENA - Open Coffee, informele netwerkbijeenkomsten, heeft sinds kort ook een afdeling Altena. Op donderdag 8 december vindt de eerste Open Coffee Altena plaats van 9.30 tot 11.00 uur in Kookstudio Heerlijk & Eerlijk  in Woudrichem. Burgemeester Naterop van Aalburg zal de officiele opening verrichten.

Open Coffee is bedacht in Londen. Inmiddels vinden er in Nederland iedere maand op meer dan 300 locaties Open Coffee bijeenkomsten plaats. Informeel netwerken, ontmoeten en kennis delen, onder het genot van een kopje koffie, dat is het idee. Met de genoemde maandelijkse bijeenkomsten en ruim 53.000 bezoekers is OpenCoffee het grootste ondernemersnetwerk van Nederland.

De initiatiefnemers achter Open Coffee Altena zijn Cor Spek (Aalburg.net) en Janneke Romijn van Papaver Communicatie. Deze twee ondernemers ontmoetten elkaar tijdens een Twitterborrel, een andere informele netwerkbijeenkomst, dit voorjaar in Woudrichem.

"Janneke en ik liepen allebei rond met plannen om ondernemers in Altena samen te brengen. Online kan dat inmiddels via de LinkedIn group Ondernemend Altena. Open Coffee is daar een logisch en praktisch vervolg op. Op een laagdrempelige manier ontmoeten, brainstormen en netwerken", zegt Cor.

"De bijeenkomsten worden 's morgens gehouden om het informele karakter te benadrukken. Even weg achter je computer en een kopje koffie drinken met andere ondernemers uit de streek. Iedereen is welkom, starters, gevestigde ondernemers, maar ook overheden en politiek”, aldus Janneke.

Opening door burgemeester Naterop
Kookstudio Heerlijk & Eerlijk in Woudrichem opent donderdag 8 december van 9.30 tot 11.00 haar deuren voor de eerste Open Coffee Altena. Burgemeester F. Naterop van de gemeente Aalburg zal om 10.00 uur de officiële openingshandeling verrichten. (Foto Aalburg.net)

Kookstudio Heerlijk & Eerlijk
Daalderstraat 4
4285 AV  Woudrichem

Meer informatie Open Coffee Altena
www.ondernemendaltena.nl.

Aanmelden
Graag even aanmelden via www.linkedin.com/groups/Ondernemend-Altena
(Via LinkedIngroup Ondernemend Altena bij Events: u heeft wel een LinkedIn account nodig)

Heeft u geen LinkedIn account?

Meldt u zich dan aan via infobox@aalburg.net met uw naam en die van uw onderneming. 
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.