woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Henri Verhagen start op verjaardag eigen onderneming

24 oktober 2011 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Henri Verhagen, bij velen bekend als presentator van de succesvolle - wekelijkse - Vrijdagavond Show op AalburgFM, is op de dag van zijn 21e verjaardag (maandag, 24-10-2011) met een eigen bedrijf gestart: New Day Media. Twee mijlpalen gecombineerd: dat moet een goede bodem zijn voor succesvol ondernerschap. De redactie van Aalburg.net feleciteert Henri daarom van harte!

Inkomsten
New Day Media is een mediabedrijf dat zich richt op de nieuwe (en toekomstige) media en in dat kader alle mogelijke online projecten realiseert. Verhagen: 'Vandaag vier ik mijn 21e verjaardag, een zeer geschikte dag om een bezoekje te brengen aan de Kamer van Koophandel en jezelf in te laten schrijven. Mijn eigen bedrijf New Day Media is vandaag van start gegaan. New Day Media is opgestart om de ontwikkeling van mijn online-concepten in onder te brengen. Dit omdat ik verwacht dat er inkomsten gaan voortvloeien uit diverse online concepten. New Day Media zal zeer nauw samenwerken met MaxServ, mijn huidge werkgever. Ik blijf gewoon werkzaam bij dit internetbureau in Giessen.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.