Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Woudrichem 2 naar volgende bekerronde

22 oktober 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Woudrichem 2 heeft zich zaterdagmiddag verzekerd van de volgende bekerronde door een 0-1 overwinning op GJS 3. In de beginfase van de wedstrijd kreeg Woudrichem al diverse mogelijkheden op een (ruime) voorsprong, maar het zou uiteindelijk 75 minuten duren voordat de eerste en tevens enigste goal van de wedstrijd viel.

Het begin van de wedstrijd is overduidelijk voor Woudrichem. Yannick komt al vrij snel alleen voor de doelman van de thuisploeg, maar ziet zijn inzet gekeerd worden. Even later een goede bal van Yannick over de linkerkant op de opstormende Ruben, deze komt oog in oog met de keeper, maar deze doelman weet de inzet van Ruben wederom te keren en zodoende blijft het 0-0. Woudrichem blijft de druk en het beste spel houden.  Een briljant geplaatste heg aan de ene zijde en een sloot aan de andere zijde van het veld zorgde ervoor dat het spel snel hervat kon worden bij een uitbal en men zodoende het tempo in de wedstrijd kon houden. Verder zijn er nog meer kansen voor Woudrichem in de eerste helft.  Arjon, Yannick en Marco zijn nog een aantal keer dichtbij, maar verassend genoeg gaan beide ploegen met een 0-0 stand de rust in. 

Bekerronde
In de tweede helft is het spel van Woudrichem wat rommeliger, maar blijft het de meeste kansen creëren. Ook GJS komt er een aantal keer uit, maar zijn ook niet in staat om echt gevaarlijk te worden. Na 75 minuten is het uiteindelijk wel raak, een goede voorzet van Lennart wordt schitterend in de verre hoek gekopt door Yannick die hiermee de keeper kansloos laat, 0-1. In de slotfase van de wedstrijd zet GJS alles op alles om de gelijkmaker te maken. Zij zijn ook zeer dichtbij deze gelijkmaker, maar gelukkig voor Woudrichem kopt men een voorzet vanaf 4 meter voor de goal op de paal. In de laatste minuten blijft het spannend, maar na 92 minuten blaast de scheidsrechter voor de laatste keer en is de volgende bekerronde een feit!

GJS 3   –  Woudrichem 2  0-1 (VV Woudrichem)

Lees meer over:

Voetbal woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.