vrijdag 26 november 2021

Alles over Altena

Eerste mannedag in Altena

21 oktober 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL- In de Koningshof in Andel wordt zaterdag 19 november de eerste Mannendag Altena georganiseerd. Een initiatief van een groep mannen uit de regio, die elkaar drie jaar kennen en tweewekelijks bij elkaar komen om met elkaar te praten en te bidden. Zij hebben ontdekt dat God oprecht betrokken is met ieders persoonlijke leven. Het verlangen om deze dag te organiseren is om mannen opnieuw te laten ontdekken dat ware vriendschap nog steeds bestaat en dat je mag zijn wie je bent. Op de mannendag zal het thema dan ook zijn ‘Wie is je vriend?’. De doelgroep is mannen van 18 en ouder die middenin het leven staan en de uitdaging aandurven om zichzelf de vraag te stellen wat vriendschap voor hen betekent. Sprekers zijn Jaco van ’t Sant uit Sleeuwijk en Jan Pool uit Haarlem. (Het Kontakt)

Lees meer over:

Altena mannendag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.