Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Spetterende en leerzame dag vol voetbal

20 oktober 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Hoewel het Nederlands Techniek Kampioenschap alweer toe is aan zijn 5e editie, organiseerde v.v.Woudrichem dit jaar voor het eerst in samenwerking met Sportpartners één van de voorronden op "Het Bolwerk". Met 54 deelnemers, waarvan er één vooraf door een vervelende knieblessure moest afhaken, was het 2e veld van ons complex dan ook 'druk' bezet met voetballertjes uit de alle leeftijdscategorieën tussen de 6 en 13 jaar.

Die voetballers kwamen uit 'alle windstreken' van de regio, want naast natuurlijk een fikse vertegenwoordiging van v.v.Woudrichem waren er ook deelnemers uit Sleeuwijk en Giessen, maar ook Gorinchem en Beesd. Nadat de indeling van de leeftijdsgroepen had plaatsgevonden, kon er gestart worden met het eerste deel van het ochtendprogramma, namelijk de techniekoefeningen. Daarbij stond kappen, draaien, aannemen en inspelen centraal! Na wat te drinken hebben gekregen, konden de spelers zich opmaken voor enkele partijvormen.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Voetbal woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.