Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

VV Woudrichem steekt -verplicht- handen uit de mouwen

20 oktober 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Zonder actieve hulp van de leden, wordt het ondoenlijk een vereniging te runnen. Dat geldt voor de Woerkumse voetbalvereniging evenzo. VV Woudrichem groeit, maar het aantal vrijwillgers stagneert. De club schrijft: 'Ondanks oproepen voor hulp, blijft het stil bij de aanmeldingen. Daarom is, met goedkeuring van de ledenvergadering, besloten binnenkort te starten met de verplichting tot het verrichten van vrijwilligerswerk. Er wordt gestart met de groep spelende leden vanaf 16 jaar: A1, DA1 en Woudrichem 1 tot en met 5. Aankomend weekend ontvangen zij van hun elftalleider meer informatie en een antwoordformulier.' Het wordt aanpakken dus in voetballend Woerkum... Maar vele handen maken ..... ....!

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.