vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Automobilist op merkwaardige manier bestolen

19 oktober 2011 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Een automobilist uit Hardinxveld-Giessendam werd dinsdagnacht brutaal en volstrekt onverwacht beroofd bij de kruising N267 en de Ondernemersstraat in Giessen. De man werd onwel terwijl hij op de N267 reed ter hoogte van Giessen en zette zijn auto even langs de weg. Plotseling werd zijn autoportier opengetrokken en twee gemaskerde mannen schreeuwden dat ze zijn auto wilden hebben. Daarbij werd het slachtoffer geslagen. Wel zag hij kans om, met zijn autosleutels, aan het tweetal te ontkomen. De mannen gingen er uiteindelijk vandoor met twee mobiele telefoons en een laptop achter uit de auto.

Het 41-jarige slachtoffer heeft lichte verwondingen opgelopen. De politie onderzoekt deze merkwaardige zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Lees meer over:

automobilist Giessen bestolen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.