maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Janson Bridging claimt twee miljoen bij gemeente

19 oktober 2011 (door WerkendamNet)
HANK - De schadeclaim die het bedrijf Janson Bridging eind juni 2010 bij de gemeente Werkendam indiende, is nog altijd niet afgehandeld. Datzelfde geldt voor de boete die de gemeente het bedrijf oplegde voor het plaatsen van een damwand. Eind juni 2010 diende Janson Bridging een schadeclaim in van ruim twee miljoen euro, omdat de gemeente Werkendam de bedrijfsvoering in de weg zou zitten. De gemeente had volgens Janson in het bestemmingsplan geen rekening gehouden met aangekondigde plannen van het bedrijf, terwijl zij had beloofd om de bedrijfsactiviteiten hierin op te nemen.
 
Lees hier het hele artikel...

 

Lees meer over:

janson bridging hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.