donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

PvdA: 'Andere oplossing parkeren bussen'

18 oktober 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Volgens de Woudrichemse fractie van de Partij van de Arbeid wordt een parkeervoorziening voor bussen langs de Hoge Maasdijk door alle inwoners van Andel gedragen. De partij vraagt het college van burgemeester en wethouders dan ook of het niet beter is voor de ontwikkeling van het dorp om terug te keren naar die variant. In de voorheen gezamenlijke oplossing van PvdA en CDA worden bussen van de N267 via de Neer-­Andelseweg en Parallelweg of de N322 naar een bustransferium naar de Hoge Maasdijk geleid.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

busvervoer pvda
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.