dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Vijf keer te diep in het glaasje gekeken

17 oktober 2011 (door WoudrichemNet)

ANDEL/GORCUM - Een 46-jarige automobilist uit Andel werd zondagavond aangehouden met vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed.  De man blies 1035 ug/l (2,4 promille). De man slingerde over de Nieuwe Wolpherensedijk in Gorinchem. Bij zijn aanhouding kon hij nauwelijks meer op zijn benen staan. De man verzette zich bij de aanhouding en probeerde de politieman een kopstoot te geven. Deze kreeg hulp van een voorbijganger. De verdachte is ingesloten voor rijden onder invloed, maar ook voor mishandeling van een agent in functie.

Lees meer over:

alcohol dronken andel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.