dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Vijfde kunstbankje aan de Alm

15 oktober 2011 (door WoudrichemNet)
WAARDHUIZEN - vrijdag 14 oktober WERD Het vijfde en laatste bankje van het project ‘Kunst langs de Alm’ in gebruik genomen. Het ontwerp is van Jaap Hartman. Het project is in 2003 gestart op initiatief van wijlen burgemeester van Harten. De totale kosten voor het project zijn 50.000 euro. Omdat met de vijfde kunstbank het project wordt afgerond verschijnt er ook een boekje over het project waarvan het eerste exemplaar aan de Marie-anne van Harten wordt uitgereikt, de vrouw van burgemeester van Harten.
 
Lees hier het hele artikel..

Lees meer over:

alm Waardhuizen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.