donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Voormalig gemeentewerf Dussen wordt informatiepunt

14 oktober 2011 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Er gebeurt veel in Dussen en er gaat veel gebeuren in Dussen. De ontwikkelin­gen rond het centrum spelen daarin een belangrijke rol. Om inwoners goed te informeren en om samen goed in gesprek te zijn en te blijven, zijn medewerkers van de gemeente regelmatig in Dussen aanwezig. 

De voormalige gemeentewerf (Zuideveldlaan 42A) is daarvoor deels als kantoorruimte ingericht. Tekeningen en (concept) plannen liggen voor iedereen ter inzage en de aanwezige medewerker kan de bezoeker informeren over de laatste stand van zaken.

In de maand oktober is het informatiepunt twee middagen geopend, namelijk op dinsdag 18 oktober en donderdag 27 oktober van 14.00 uur tot 17.00 uur. Ook is er de mogelijkheid om na 17.00 uur langs te komen. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden via mevrouw Chantal Mathot, (0183) 50 73 25.

Lees meer over:

Werkendam Dussen bouwplannen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.