woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne Vos gast bij koninklijk huwelijk Bhutan

13 oktober 2011 (door AalburgNet)

MEEUWEN/THIMPU: - Het Aziatische land Bhutan viert vanaf donderdag drie dagen lang het huwelijk van de koning met een 21-jarige studente. Wielrenster Marianne Vos uit Meeuwen is een opvallende aanwezige op de bruiloft. In de aanloop naar het huwelijk waren er allerlei festiviteiten georganiseerd voor het volk van Bhutan, een landje dat in het Himalaya-gebergte naast Nepal ligt. Vos was op uitnodiging naar Bhutan gegaan om een toertocht te rijden met mensen uit de stad Thimpu en omgeving.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Marianne vos Meeuwen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.