woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Druk mutsjes breien voor een nieuw record

12 oktober 2011 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Bij de afdeling Sleeuwijk van het Nationaal Ouderenfonds zijn al 1193 mutsjes ingeleverd. Maar ook in Werkendam wordt ijverig gebreid, zowel in de Erker als in Goezate.

In Sleeuwijk worden alle mogelijke variaties, patroontjes en kleuren gebruikt om de mutsjes zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de Smoothies van Innocent. Deze zijn vanaf november in de winkels te koop. Onderzoek van het Nationaal Ouderenfonds wijst uit dat een miljoen ouderen in Nederland zich af en toe eenzaam voelen. Een vijfde van hen brengt de kerstdagen alleen door. Speciaal voor hen organiseert het Nationaal Ouderenfonds de kerstdiners die verspreid over het hele land gehouden worden. De 90 000 smoothies met mutsjes die hopelijk verkocht gaan worden zijn goed voor 1.200 kerstdiners.

De mutsjes kunnen tot 15 oktober worden ingeleverd op Eikenlaan 1, 4254 AR Sleeuwijk. Tel. 0183 - 301418

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.