woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Kopers huizen gevrijwaard van financiele problemen Van Hemert BV

11 oktober 2011 (door WoudrichemNet)

GIESSEN / ETTEN-LEUR - Bouwbedrijf G. van Hemert BV uit Giessen heeft surseance van betaling aangevraagd. Het bouwbedrijf, dat 48 woningen in Schoenmakershoek-Oost in Etten-Leur bouwt, kan niet langer voldoen aan zijn lopende verplichtingen.

De 48 woningen zijn bijna allemaal al verkocht en volgens directeur Theo Hanegraaf worden ze ook afgebouwd. "Er zit een garantie op van Woningborg. Dat betekent dat de woningen altijd afgebouwd worden. Of wij dat zijn of een ander, dat is nog niet duidelijk. Een bewindvoerder kijkt nu wat de mogelijkheden zijn. Het nadeel kan zijn dat de woningen later opgeleverd worden dan gepland.

Lees hier het hele artikel....

Lees meer over:

Giessen hemert
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.